Разбиха пломба на изключително държавна собственост!

От сайта Троян Прес, с който много ни бъркат, се съобщава:

„Скандално разбиване на изключително държавна собственост се е случило в к.к. Чифлика. През уикенда хотелиер е разбил пломбата на спряният кран за минералната вода, който захранва хотел Алфаризорт.

До спирането на минералната вода се стигна след сигнал, който сигнализира до Басейнова дирекция, че на територията на хотел Балкан преминава тръба за минерална вода, която е спукана и в момента подкопава терасата на хотела и трябва да бъде ремонтирана от собствениците. На 18 март Басейнова дирекция спират минералната вода към хотел Алфарезорт за спешен ремонт. Това вбесява собственика на Алфарезорт и още през седмицата вдига луд скандал на хотел Чифлика, където се намират и крановете за минералната вода на целия курорт, но не му минава номера и не успява да стигне до тях и да пусне водата. Важно уточнение, че достъп до крановете имат единствено и само Басейнова дирекция и никой друг не може да се разпорежда с минералната вода, тъй като тя изключителна държавна собственост. За съжаление … през уикенда хотелиерът успява да премине безпрепядствено през всички заграждения и да разбие пломбата на крана, който води към неговия хотел и да пусне водата.“

Колегата Динушев пише още, че  са уведомени всички институции. От РУ на МВР Троян потвърдиха, че вече техни  служители  са на мястото и  съдействат на Басейнова дирекция и прокуратура.

Информацията засега е оскъдна. Да, хотел“Алфарезорт“ има вода.  Как са сдобили точно ще научим от Прокуратурата в утрешния ден.

Дано обаче приказката  „Крадецът вика „Дръжте крадеца“!  не излезе вярна за казуса в Чифлик!

Снимка и видео :Троян Прес

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button