Троянец е номиниран в Българските Бизнес Награди

(Bulgarian Business Awards) в Англия. Да го подкрепим!

Българските Бизнес Награди (Bulgarian Business Awards) в Англия е конкурс, който се провежда веднъж годишно по инициатива на United Business Federation.

Чрез конкурсния формат “Български Бизнес Награди” (Bulgarian Business Awards) се   цели да насърчат находчивите българи, като бъдат  възнаградени за тяхната упоритост, постоянство, иновативност и предприемачески дух.

Идеята да се  насърчат добрите бизнес практики и ползотворното сътрудничество, както между българските бизнеси в Англия, така и между българските, английските и бизнесите от трети страни.
Също така и информираността за отличните бизнес постижения на българските бизнеси в Англия.
  Проучванията показват, че противно на мнението на песимистите, в чужбина българският бизнес преуспява, тъй като има по-добри условия за развитие и облекчена бюрокрация. И целта  е да се докаже и да даде гласност.
В номинациите участва и Цветомир Стоилов, троянец, в Категорията „ВДЪХНОВЯВАЩА ЛИЧНОСТ/ БИЗНЕС НА ГОДИНАТА“
Има школи по карате в Лондон. За него сме Ви разказвали преди година. Израснал в Троян, възпитаник на Карате клуб „АТнес“.  От няколко години живее в Лондон. Всяка година  през август месец той и Шихан Сирано Фернандес провеждат семинари в нашия град.
Цветомир възпитава и учи деца в спорта, който изисква концентрация, дисциплина и воля. Има много българчета, които с желание  ходят на тренировки. На състезания – печелят медал след медал.
Как се гласува?
Кликнете с мишката  на картинката по-долу и следвайте инструкциите. Изисква регистрация

 

 

 

 

 

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button