Авария опожари колата на Дочо Цвятков по време на рали. Няма жертви

На метри след финала на първия от четирите скоростни етапа на рали спринт Вида, с който днес сутринта започна новото първенство на страната, бялото Мицубиши Лансър Ево 9 на екипажа  троянецът Дочо Цвятков и навигаторката Линда Багерова („Дунев Рейсинг“) избухва в пламъци и отсечката Синаговци моментално бе спряна от директора на състезанието Румен Манолов, съощава гонг.бг

Екипажът е без каквито и да е наранявания, но до пристигането на противопожарния автомобил, който е трябвало да измине близо 8 километра, състезателната кола бе опустошена от пламъците.

Така началото на спринта във Видин бе прекъснато, за да бъде възстановено около час по-късно с втората от общо четирите скоростни отсечки – Водна 1 (12.69 км).

На помощ са се протекли екипажите на Георги Янков / Цветан Балджиев, Динко Иванов / Живко Желев, Кирил Тодоров / Георги Аврамов, Евгени Янков / Александър Петков

Във Фейсбук страницата си Линда Багерова благодари за сърцатата помощ от страна на другите екипажи.

Гон.бг съобщава,че отсечката  Синаговци  е прекалено рискова.

Заради прекъсването на етапа Синаговци 18 от стартиралите екипажи получиха служебни времена преди спринтът да бъде подновен.

Снимки: Линда Багерова

Авария опожари колата на екипажа Дочо Цвятков по време на рали. Няма жертви

Заради прекъсването на етапа Синаговци 18 от стартиралите екипажи получиха служебни времена преди спринтът да бъде подновен.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button