Бойко Борисов поздрави троянските полицаи за разкритото убийство

По време на Националното съвещание на ръководството на МВР премиерът Бойко Борисов  спомена и за разкритото убийство в Троян. „На колегите от Ловеч разрешавам да разкажат после на медиите за убийството от 2016 г. – едно брутално убийство, изнасилена и разчленена жена. Вече имаме задържан, има самопризнания„, разкри премиерът

Също така говори  за рекордните задържаните количества хероин, марихуана, кокаин и синтетична дрога. За контрабандата на цигари се знае, че я свалихме под 5%”. Това каза премиерът Бойко Борисов на Национално съвещание на ръководството на МВР, цитиран от „Фокус“.

По повод разбитата група за телефонни измами в Румъния и България, премиерът посочи: „Вече не се работи само с мулетата, а с цялата престъпна схема. Надявам се да могат да се отнемат имоти на тези хора, за да бъдат овъзмездени жертвите, не знам дали го позволява законът“. „Сърцераздирателно е да виждаме как възрастни хора дават спестяванията си“, коментира Бойко Борисов.

„Продължаваме да работим. Много колеги работиха добре. Тези, които бяха в Румъния и сега се прибират, свършиха изключително добра работа“, изтъкна Борисов. „Много се заговори и за убийството от Смолян, много се заговори, че прилича на този прекрасен филм „Дяволското гърло“. Радвам се, че колегите работиха бързо и откриха извършителите“, каза той за случая с открития труп на мъж край Смолян.

„Поздравявам и колегите от СДВР за бързата реакция вчера. Бързо хванаха убиеца от „Младост“. Убийството от Ловеч съвпада с това от Русе“, коментира още Борисов.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button