Да си поговорим за… онлайн залозите

За някои тема табу, за други забавление

Онлайн залозите са нещо, за което всеки е чувал, но не всеки би започнал да говори. За някои тема табу, за други забавление, а за трети начин за изкарване на пари. В този материал ще ви представим всичко, което ви интересува и ще се запознаем по-отблизо с тази предизвикваща различни реакции тема. Да си поговорим за онлайн залозите.

Ако не сте чели много за тях, сигурно ще останете изненадани, когато разберете колко голямо разнообразие от български и световни букмейкърски компании можете да намерите. И ако си мислите, че можете да залагате само и единствено ако сте на място в самото казино, например – грешите. В модерните времена, в които живеем, можете да залагате буквално от всяко едно място, от което пожелаете. Нужна ви е единствено връзка с Интернет и готово! Оттам нататък букмейкърите ви очакват със своите атрактивни предложения, увлекателни игри и големи джакпот печалби. И тук някъде, сред всички тези положителни характеристики, във вас се прокрадва въпросът “а дали е възможно“. И с право! В Интернет пространството ще намерите какво ли не.

Чудите се как можете да бъдете сигурни коя информация е достоверна и коя може да бъде поставена под съмнение. И съвсем резонно! В сайтове като Silentbet ще намерите реални мнения и ревюта, написани от експерти и хора с опит в онлайн залозите. Платформата има обособени различни видове публикации, които разкриват всичко най-важно около:

 • историята на дадена букмейкърска къща;
 • различните видове раздели в официалния сайт на компанията;
 • типове опции и характеристики, които ще са ви от полза;
 • как да се регистрирате и спечелите разнообразни бонуси;
 • начини за депозиране и теглене на парични средства;
 • контакти за връзка;

Така, когато се запознаете с даден букмейкър отблизо, вие ще можете да придобиете представа каква е неговата дейност и да го сравните с още други букмейкъри по същите показатели. Най-хубавото от всичко е, че няма да ви се наложи да търсите дълго и продължително в различните търсачки, защото информацията е събрана на едно място.

Едва след като сами решите дали определена онлайн къща за залагания отговаря на вашите нужди, вие ще можете да прочетете и отзивите на други потребители, интересуващи се от същото.

Най-голямото предимство на онлайн залозите е безспорно достъпността. Не сте задължени да ходите, където и да било. От комфорта на своя дом можете да проследявате в удобно за вас време всичко онова, което ви вълнува. Дори и да не сте експерти, когато навлизате в тази ниша първото и най-важното нещо е информацията. Научите ли се да боравите с нея, изградите ли свой начин, успехът ви е гарантиран.

Често пъти, когато хората чуят думата “залози“ я свързват с игра на късмет. Истината е, че за най-добрите и играчите, печелещи големи суми без да губят след това, късметът е последното нещо, на което разчитат. За да бъдете печеливш в онлайн залозите ще са ви необходими:

 • труд;
 • постоянство;
 • непрестанно усъвършенстване;
 • актуализиране на знанията ви;
 • изграждане на печеливш, работещ за вас модел;

Всяко едно от тези 5 условия е задължително, ако решите да се впуснете в света на онлайн бетинг индустрията. И разбира се, не трябва да се отчайвате или да правите резки и необмислени ходове. Премереният риск е нещото, което ще ви отведе надалеч. Ако разчитате на моментни печалби или късмет, това може и да проработи, но със сигурност не в дългосрочен план.

Подготвяйки тази статия попаднахме на няколко много интересни интервюта на хора, занимаващи се активно с онлайн залози. Във всяко едно от тях, играчите споделят за своите успехи и неуспехи, но общото при всички е, че анализирането при поставянето на залози е в основата на техните най-големи печалби.

Завършваме с един цитат, който е на Димитър Данчев. Той е най-добрият български покер играч и печели второ място в култовия световен покер турнир „Pokerstars caribbean adventure“ (PKA): “Покерът не е за алчни хора!”. Бихме добавили единствено залагайте разумно и информирано.

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button