В памет на Велислава Цанкова

9th Velislava Tsankova English Language Competition

На 25.04.2019 г. (четвъртък) от 14:00 часа, в СУ „Васил Левски“ – гр. Троян се проведе деветото състезание по английски език Velislava Tsankova English Language Competition за учениците от пети, шести и седми клас.

Инициатори и организатори на състезанието са учителите по английски език, които със съдействието на училищното ръководство бяха домакини за девети път на тази инициатива. Състезанието носи името на изключителната наша ученичка Велислава Иванова Цанкова, която загина трагично при пътен инцидент през август 2015 г.

В това състезание учениците от пети до седми клас имат възможност да проверят своите знания по английски език преди края на учебната година и да се съревновават със своите връстници от другите училища.

Компонентите на теста, който решаваха учениците, са съобразени с граматическия и лексикалния материал, изучаван в съответния клас. В теста са включени компонентите: Listening Comprehension, Reading Comprehension, Use of English.

На поканата за участие в състезанието по английски език се отзоваха учениците и учителите от ОУ „Иван Хаджийски“ – Троян, СУ „Св. Климент Охридски“ – Троян и СУ „Васил Левски“ – Троян.

http://villywill.simplesite.com/422668421?fbclid=IwAR3XQ9f4rS7VhjmQWDTwG6qX9L2EAtAyZi6QWSsEfSZeKPU6Sf8qektV2SQ

Related Articles

Back to top button