Днес празнува акордеонистката родена в Дебнево, Вероника Тодорова

Честит Рожден ден, Вероника!

На днешната дата преди много лета в троянското село Дебнево се ражда поредното упорито човече под знака на звездата на ВЕНЕРА и  зодия „Телец“.    Също така по нейно време е изгряла и звездата на МУЗИКАТА, защото Вероника стана най- добрата акордеонистка в Европа. Тя също си има свой бенд с  който  популяризира и българския фолкор.

Любимата ученичка на Мариета Жекова – музикален педагог  и учител , приятелката на Радко Петков – Гласът на България, Весела Думанова и много други славейчета от ВС“Гласове“ при НЧ“Наука – 1870″ Троян не забравя България. Тя стана основен инициатор и организатор на  фестивала в Дебнево „Музика край реката“ миналата година през август.  Етно-фолк, поп – джаз и други стилове се преплетоха и се получи истински празник

Празник е винаги , когато Вероника се появява на сцената. Нейната искрена усмивка се придава и на ценителите на нейното изкуство.

Каквото и да кажа  хубаво за Вероника, няма да сгреша. Най-ценното у нея е прословутата й скромност.   Това е Вероника Тодорова – щастливо омъжена с една малка сладурка, която не е лишена от обичта на мама и тате.

Честит Рожден  ден, усмихнато момиче

Бъди здрава и щастлива в личен план.  Обичай България и не забравяй,че ние смв твои фенове, помощници и разбира се ще те  поддържаме във всяко твое начинание

Наздраве и  успехи!

Руслана Попсавова

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button