Младите огнеборци на СУ“ Васил Левски“ Троян ще представят областта в КК“Албена“

Видео и галерия

Младежкият противопожарен отряд на СУ “Васил Левски” – Троян е победителят в областното състезание “Млад огнеборец”, което се игра днес на стадион „Чавдар” в Троян. Те надиграха конкуренцията, като се класираха втори в дисциплината „400 метра щафетно бягане с препятствия” и първи в дисциплината „Бойно разгръщане на 100-метрова състезателна пътека”. С 1043.01 точки те се класираха първи. С много малка разлика 1041.01т  на второ място остана  отбора на ОУ „Кирил и Методий”-Ловеч. Те  бяха много добри, но заради забавяне в   първата  дисциплина „Бойно разгръщане на 100-метрова състезателна пътека” 935.62  (троянци са с 945,56) останаха втори . Трети се класира отборът на СУ „Алеко Константинов“ Луковит с 940.12 точки

Тетевенският отбор на СУ“Георги Бенковски“ остана 4-ти.

За успешното си представяне трите отбора получиха купи и грамоти от зам,областния Бойко Пъдарски, началника на РПСЗН Троян Петър Петров, зам.кмет Розалина Русенова,   и др., които за заслуга в отличната организация на състезанието   получиха приз.

Като областен победител младежкият противопожарен отряд на СУ “Васил Левски” Троян си извоюва правото да продължи участието си на републиканско ниво от 2 до 5 юни в КК „Албена”.

Спортен Клуб на  ППС „Огнеборец“ Ловеч демонстрираха щафета“400м с преодоляване на препятствия и гасене на огън“. Този отбор ще участва на 27 – 28 май на републиканско първенство.


Свързани статии

Back to top button