Trending

Награди за изявени ученици от Ротари клуб Троян

5 изявени зрелостници от троянски училища бяха наградени за поредна година от Ротари клуб  Троян, днес, 21.05.2019 година.  Наградите се дават не за успех, а за значими постижения, показани на национални и международни състезания, конкурси и олимпиади по време на обучението в областта на обществени и хуманитарни науки, природо-математически и естествени науки, техника и изкуство, каза члена на клуба Богдан Дочев.
Номинациите са определени на базата на предложения, направени от педагогическите съвети на 5-те троянски училища, продължи Дочев. Също така поздрави младите хора с успешното завършване и им пожела да сбъдват мечтите си, но да не забравят Троян. Градът в, който са родени.

Абитуриентите: Радко Петков от СУ“Васил Левски“ Троян, Христо Костов от НУПИ „Проф.Венко Колев“,  Христин Гатев от ПГМЕТ, Вяра Данчева от СУ“Св.Климент Охридски“ и Радостина Станевска от училището в с. Черни Осъм разказаха в кратце за себе си и благодариха за признанието  от троянския Ротари клуб. Обещаха да не забравят родното си място и да го прославят.

След това последва награждаването им . Те получиха грамотите и паричните награди от Петър Мачковски – член на борда на Ротари клуб, който преди това също поздрави наградените зрелостници, като им пожела да попътен вятър и да сбъдват мечтите си.

 

Related Articles

Back to top button