Поредният випуск на ПГМЕТ Троян пое към живота

Класът на инж.Бончевска
Класът на инж.Станчевска

С трогателното тържество в Професионалната гимназия по механо и електротехника в града  абитуриентите  си взеха ‘Довиждане“  с любимите учители. За последно седнаха на чиновете за да се оставят младежките си спомени, защото само след месец те ще поемат рула на своя житейски кораб.

 

За класните им Пламена Миндевска и инж. Стефка Станчевска беше труден момент. Те  пожелаха попътен вятър на своите възпитаници с които са се смяли, веселили, плакали заедно цели 4 години. Не беше лесно и за другите им учители.  Това е поредния випуск, който отлита, за да може да покаже какво е научил от тях.

 

Радка Бончевска
Радка Бончевска

Директорката на Механото Рaдка Бончевска  им пожела да сбъдват мечтите си и да прилагат наученото в живота.

 

Духова музика „Заедно“

Малките възпитаници  на Ценка Банкова със звънливите си гласове   и част от  Духова музика“Заедно“(там свири и завършващ абитуриент) поздравиха  всички.

Като красив финал бе предаването на  асистенстката лента и ръкавици  и пускането на бели,зелени и червени  балони.

 

Тържеството завърши с народни танци

На това тържество бяха наградени и заслужили абитуриенти и ученици от ПГМЕТ.

ПГМЕТ
Щафетата е поета

Беше предаден и Воланът на следващата паралелка

За участието и заемането на призови места на наши ученици в националните кръгове на олимпиадата по Техническо чертане, на състезанието „На-добър техник в машиностроенето”, на състезанието „Производство на изделия от дървесина“, на регионалното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”, на олимпиадата по математическа лингвистика, взели участие в различни спортни състезания и постигнали отличен успех при завършване на 12 клас, награди и грамоти да получат: Христин Гатев, Габриел Димов, Преслав Пелтешки, Васил Спиров, Емилиян Янков, Петър Линков, Янко Димитров, Илия Петков, Любомир Енчевски, Сабри Зюлкяр, Мартин Маринов, Павел Игнатов Минков, Мериан Цветанова, Цветомир Петров, Йордан Ментов, Никола Спасов, Тони Андреев, Христо Казашки, Павел Попов, Християн Димитров.

Related Articles

Back to top button