Тодор Иванов – „Шоуто продължава“

Вчера, 28 май, обновеният и оборудван с нова озвучителна и осветителна техника салон на НЧ „Наука – 1870 г.“ – Троян се препълни с почитатели на известния троянски певец, и художник Тодор Иванов, който изнесе вълнуващ концерт.

Шоуто продължава
Тодор Иванов

Заедно с него на сцената излязоха и приятели – група „Стари чанове“, Милка Пътова, Веселин Младенов (Стрялката) и танцово студио „Бордо“.  Аплодисментите не стихваха. В залата бе и Лина Борджиева, която е автор на някои текстове на песни, които изпълни Иванов. Много приятели и близки почетоха  изкуството  на популярния майстор на сценичния декор. Пяха с него и емоционално реагираха на всяка негова песен
След концерта Тодор Иванов получи много поздравления и цветя. Д-р Виолета Койновска – председател на НЧ „Наука – 1870 г.“ – Троян, първа поднесе своите поздравления. Кошница имаше и от кмета на Община Троян Донка Михайлова,. Председателят на Общински съвет Троян инж.Петко Пенков изслуша и изгледа този  прекрасен концерт от първия ред и в знак на уважение поднесе своите поздрави.

Шоуто продължава
Цветя от НЧ“Наука -1870″Троян

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button