Затварят улици в центъра на Троян заради 24-ти май

Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

Промени в движението  по улиците на Троян на 24-ти май –  Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост за времето от 10:40 до 11:30 часа ще има   по улиците ‘Любен Каравелов“ в участъка от НУ „Кирил и Методий“ до кръстовище на ул. „Любен Каравелов“ с ул. „Стара Планина“.

По Кръстовище на ул. „Любен Каравелов“ с ул. „Стара Планина“ до кръстовището на ул. „Стара Планина“ с ул. „Васил Левски“ няма да се движат ППС от 10:50 до преминаването на празничното шествие

За времето от 11.00 часа до 11.30 часа на 24.05.2019 г.  се ЗАБРАНЯВА движението на ППС по ул. „Васил Левски“ в участъка от кръстовище на ул. „Васил Левски“ с ул. „Стара Планина“ до кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Симеон Велики“.

Също така   ще бъде   ЗАБРАНЕНО  спирането на таксиметрови автомобили на стоянката, на ул. „Васил Левски“ – централна градска част от тото-пункта до пресечката с ул. „Симеон Велики“.

Контрол по изпълнението на Заповедта на Донка МихайловаКмет на Община Троян  са   възложени  на Началника на РУ „Полиция” – Троян Радостина Петкова  и на Розалина Русенова – Зам.-кмет на Община – Троян.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button