Да посрещнеш юлското слънце на Беклемето!

Няма такава подобна емоция. Има емоцията на посрещането изгрева  на Слънцето на Камен бряг. Но да се изкачиш на Арката на Свободата, където Балкана и България се виждат като на длан и там да видиш как  се сменят лунат със слънцето! Такава емоция  – Няма.

Тази вечер БНР „Хоризонт“ ще предават пряко от концертната сцена на Беклемето.

Людмила Сланева, съпругата на изпълнителя Стенли, бе водещ на първия ден от събитието Джулай морнинг. Тя ще е и водеща тази нощ. Людмила е известна и под псевдонима Локо. Тя е българска актриса, певица и писателка. Основава групата „LOCO“, която съществува от 2008 г. и радва почитателите на българската клубна сцена с предимно авторски изпълнения в любимия на актрисата формат – преработени за китара, бас и барабани. За своите музикални предпочитания Локо споделя: „Възпитана съм от алтернативната рок музика на 90-те, но всъщност ме интересува всякаква музика, всякакъв начин да изразиш себе си свободно. Тази част от мен, която не стана популярна, но която може би е по-добрата част от мен, вкарах в работата ми с групата.“

През 2004 г. Людмила записва първата си песен „Малките чудеса“, с която печели награда за дебют на музикалните награди на Мело TV Мания. Следва песента „Под дъгата“. На следващата година записва дебютния си албум „Можеш“, като музиката и аранжиментите в него са на съпруга ѝ Стенли. Получава награда за дебютен албум през 2005 г.

Снощи чухме уникалните „Севрозападняци“, Стенли и група ‘SEVI“. ТАзи вечер н сцената от 22:00 часа ще пеят група  „КИкимора“, преди това „JOHNSTEEL“. В 00:15часа ще има интервю с кмета на Община Троян и организаторите на това събитие.

А преди изгрев  на слънцето ще се качим на върха , на Беклемето за да почувстваме свободата, че сме живи.
 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button