Хлебоизкусителница – една сбъдната мечта

Хлебопроизводство и сладкарство ЕООД с поредната изненада за троянци

Днес, 19 юни 2019 г., в присътвието на кмета на Община Троян  Донка Михайлова,  гости и троянци,   местния хлебозавод откри  новия  си  фирмен магазин, наречен „Хлебоизкусителница“. Това  е една сбъдната мечта и  уютно кътче в сърцето на Балкана!

С кратко  поздравително слово Михайлова се обърна към хората създали този магазин, а именно – Хлебопроизводство и сладкарство ЕООД . Създаден с много любов и вкус той е и своеобразна витрина на модерността и на 70-годишната традиция в правенето на хляб от фирмата, сподели кметицата.

Изпълнителния директор на завода Стаменка Дамянова благодари за подаденото рамо на Общината  и на всички , които са спомогнали да се сбъдне това. „Хлябът, който се ражда всеки ден от традициите, от усета за добра храна и денонощния труд на нашите майстори, които ще продължат тази история! История, породена от любов…“, каза още Дамянова

Лентата бе тържествено прерязана от Донка Михайлова и Стаменка Дамянова.

След тържествената част всички разгледаха с вкус подредения магазин и  опитаха от вкусотиите в  „Хлебоизкусителница“, който се намира пред самия Хлебозавод.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button