Trending

Пет години – пет „Слънца“! – галерия и видео

Поредният магазин посреща своите клиенти в троянският квартал "Лъгът"

Валентин Бечев, собственик на веригата магазини „Слънце“  официално откри  петия поред супермаркет в Троян. Лентата на новия обект бе прерязана от кметът на Община Троян Донка Михайлова  Голямото откриване привлече десетки граждани, които с интерес разгледаха супермаркета, разположен  в ж.к.“Лъгът“ бл.10  в Балканския град.

„Фактът, че откриваме пети пореден магазин в петгодишен период в Троян, означава, че потребителите са доволни от продуктите и услугите на магазините „Слънце“. Това е най-високата оценка за нас, която ни окуражава да продължаваме да полагаме усилия, за да отговорим на потребностите и изискванията на клиентите. “ , каза  Валентин  Бечев, собственик на фирма „Трансофт“ и ресторант „България“

Пет години – пет „Слънца“! – галерия и видео Поредният магазин посреща своите клиенти в троянският квартал Лъгът
Децата от „АРТТерапия“
Пет години – пет „Слънца“! – галерия и видео Поредният магазин посреща своите клиенти в троянският квартал Лъгът
Децата от ателие „АРТ ТЕРАПИЯ“

„Бъдете сигурни, че  в недалечно бъдеще ще отвори врати и друг магазин.“ – с тези думи завърши благодетелят за Троянци. И като потвърждение на това управителката на бившия „КООП“ Иванка Църова издаде  „тайната“,  че Бечев е направил дарение за ателието“АРТ ТЕРАПИЯ“ при СУ „Васил Левски“ Троян с ръководител  художникът Стефан Мичев. В знак на благодарност децата му подариха  своите творби.

„От изстрадан опит знам колко претенциозен човек е троянеца. Пожелавам  на собственика Валентин Бечев, на партньорите на фирма „Транссофт“ и на клиентите богато разнообразие от качествени стоки и конкурентни цени“ , каза в поздравлението си Донка Михайлова. След това градоначалничката  заедно с господин Бечев прерязаха лентата на новия магазин.

Първите посетители бяха най-малките , след тях  приятели и граждани. Много цветя и подаръци получи човекът , който постоянно търси  и вкарва иновативни идеи. Сред гостите бяха и председателят на Общински съвет Троян, инж.Петко Пенков, инж. Марин Радевски, от Райфанзенбанк, и много други.

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в Четвъртък, 20 юни 2019 г.

Related Articles

Back to top button