При пътен инцидент загина на място 18-годишната Даниела от Ловеч

На 31 май 2019г oколо 16.40 часа на третокласен път  401 /Микре – Севлиево/ при километър 13 + 200, при дъждовно време и на мокър участък, лек автомобил „Нисан“ управляван от 18-годишен младеж от Ловеч, при движение в посока към град София поднася и навлиза в лентата за насрещно движение, където се удря с дясната си странична част в лек автомобил «Фиат».

В резултат на тежкия пътен инцидент на място е починало дъщерята на общинския съветник от  Ловеч Васил Василев, Даниела (18 г.), което е пътувало на предната дясна седалка в «Нисан»-а, а водачът на същия автомобил е настанен в тежко състояние и с опасност за живота в плевенска болница. При сблъсъка са пострадали и 58-годишната водачка на «Фиата» и пътничка  на същата възраст, които също са настанени за лечение. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Съболезнования до семейството на общинския съветник Васил Василев по повод внезапната кончина на дъщерята Даниела (18 г.) изказаха кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и председателят на ОбС  в Ловеч Петър Цолов на 1 юни 2019 г

Свързани статии

Back to top button