Радко Петков подписа с „Пайнер“

През пролетта се проведе кастинг в“Пайнер“  за нови изпълнители.   Ивета Костова и Радко Петков(Гласът на България 2017), които пребориха конкуренцията от 39-те кандидати, допуснати до втория кръг и  вече са част от артистите на музикалната компания.

За прослушване в студиото бяха одобрени общо 13 талантливи младежи от двете конкурсни вечери. Освен Радко и Ивета, това са – Ефи Стефанова от Варна, Христина Христова от Пловдив. И още Красимир Граминов от София, Дарина Петрова от Плевен, Лъчезара Стефанова от София, Снежи Спасова от Пловдив. А така също Силвена Ангелова от Каспичан, Ивет Яничкова от Враца, Николета Сачкова от Велинград, Ивана Бълдъркова от Свищов, Таня Кръстева от Сливен

Радко Петков вече работи върху дебютния  си проект като изпълнители на “Пайнер“.  До края на следващия месец  ще ни  зарадва    с  нови видеоклипове. По наша информация първото парче е в дует с Анелия.

Радко Петков завърши паралелка „Организация на хотелиерството“ в СУ “Васил Левски”  в Троян. Положи държавен изпит с отличие и има трета професионално-квалификационна степен „Хотелиер“. През целия курс на обучение, въпреки натоварения си личен график, той участваше активно във всички събития на паралелката. Не само това, но и тази пролет участва в първото състезание на Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство в България, където завоюва безапелационно титлата най-добър млад аниматор певец на България.Той  ще кандидатства през юли в НМА “Проф. Панчо Владигеров” в София.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button