Черна неделя за България

9 трупа за едно денонощие

По материали на  Пресцентъра на МВР

Най-напред денят започна със зловещата катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик, при която почина 16-годишно момче от Ракитово. След това от пътя Варна-Бургас долетя черната вест, че в адски сблъсък са загинали двама възрастни  и дете от Румъния. Серията не спря дотук, защото в и край столицата други двама млади загубиха животите си в две отделни катастрофи

Днес към 15.10 часа е подаден сигнал за тежък пътен инцидент между ТИР и три леки автомобила, станал в район на Драгоман. Към мястото веднага са насочени полицейски екипи. Според първоначалната информация от катастрофата е починал водачът на камиона. Започва оглед на местопроизшествието.

Пътят Драгоман-Калотина е временно затворен за движение на моторни превозни средства и в двете посоки, съобщават от пресцентъра на министерството на вътрешните работи.
По този начин за последното денонощие загиналите вече са осем. Шестима от тях загубиха живота си след пътнотранспортни произшествия, момче на 17 години – след фатален опит за снимка край Приморско, а млад мъж – в стремежа си да смени изгоряла крушка в заведение в кюстендилското село Мурсалево.

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button