Наградиха троянски пожарникари за висок професионализъм в работата си

Наградиха троянски пожарникари за висок професионализъм в работата си
Обновената Пожарна

В навечерието на 140-тата годишнина от създаването на МВР наградиха служители, показали висок професионализъм и резултати в работата си.

На тържествената церемония министърът на вътрешните работи Младен Маринов благодари сърдечно на колегите си за готовността, постоянството и вярната служба и за отговорния избор да са част от МВР. По думите му, тази годишнина е събрала в себе си опита и труда на поколения наши колеги, а наша мисия е да съхраним и надградим постигнатото от тях в защита на сигурността на обществото. „Не мога да Ви обещая, че ще става по-лесно, но Ви обещавам воля и подкрепа в трудностите и риска, които съпътстват безкомпромисното прилагане на закона“, заяви още в приветственото си слово вътрешният министър.

За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения и по случай професионалния празник на МВР – 5 юли, министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди и служители на РС на ПБЗН Троян.

Младши инспектор Мартин Даракчиев получи лично от Министър Маринов писмена похвала, а младши експерт Пенко Пиперски – от директора на Главна дирекция на ПБЗН гл.комисар Николай Николов

Наградиха троянски пожарникари за висок професионализъм в работата си
5-годишния Владимир Пиперски с баща си мл.експерт  Пенко Пиперски снимката е архивна
Наградиха троянски пожарникари за висок професионализъм в работата си
Мл.инспектор Мартин Даракчиев снимката е архивна

Мл. инспектор Даракчиев работи в РС ПБЗН-Троян от 2001 г. От тогава той ръководи младежкия противопожарен отряд към ОУ „Иван Хаджийски”  и в СУ „Васил Левски“в града. Под негово ръководство младите огнеборци са спечелили редица състезания. През тази година те станаха първи на  Областното състезание в Троян, а на националната надпревара на младежките противопожарни отряди в Албена завоюваха трето място.

И двамата са наградени за постигнати високи и трайни  успехи при изпълнение на служебната дейност

И от екипа на медийния сайт „Троян Експрес“  пожелаваме  професионални успехи на всички работещи в сферата на МВР

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button