Николай Наков получи президентската огърлица за 2019/2020 г.

На 2 юли 2019 на тържествена церемония новият президент на клуба за 2019/2020 г. Николай Наков получи президентската огърлица от Цанко Спасовски, чиито мандат завърши.

Паст президентът Спасовски благодари на всички членове на клуба за постигнатото през изминалата ротарианска година и пожела на новия президент и на приятелите здраве и нови успехи. От своя страна Николай Наков благодари за оказаното му доверие и заяви, че ще продължи благородните инициативи в полза на обществото – основен принцип на Ротари.

Николай Наков е роден в Троян, има собствен бизнес от 1994 г. Управител е на фирма „Аполон – 69“ ЕООД, която се занимава с производство и търговия на мая за сирене и добавки за храни. Семеен, с 2 дъщери.

Ротари Интернешънъл е организация, която е създадена преди повече от 110 години и обединява повече от 1.2 милиона съмишленика по света.

„Ротари свързва света!“ е мотото на новата ротарианска година и на новия президент на Ротари Интернешънъл – американецът Марк Даниел Малоуни, член на клуба от град Декейтър, Алабама, САЩ.

Източник: Ротари клуб Троян

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button