Право на отговор: Николай Тодоров -„Няма написани лъжи в поста ми“

Във връзка с публикуваната статия:

Кого го заболя, че друг проплака? Или (НЕ)предизборни страсти в Троянското село Орешак,

Общинският съветник Николай Тодоров ни помоли да пуснем и неговия отговор към коментар във Фейсбук на Кмета на Община Троян Донка Михайлова, която написа:

Донка Михайлова единодушно избрана за кандидат-кмет от БСП
Донка Михайлова – кмет на Община Троян

Попитах главния организатор на подписката Мариян Данчев ще опровергае ли лъжите в написаното по-горе. Помоли ме да го направя аз. Написа ми: “Относно настоящото асфалтиране на улицата в Орешак, аз научих за него миналия понеделник и е ясно, че няма нищо общо с нашата инициатива. Разбирам, че то е било планирано още при приемане на бюджета.” Г-н Тодоров знае, че асфалтирането започна в първия възможен ден след проведената процедура по ЗОП и подписания договор в законовия срок – това бе обсъдено на последното заседание на Общинския съвет, в присъствието на г-н Тодоров. Нека не употребяваме хората от Орешак в намерението им да работят за селото си!

Николай Тодоров: 

Право на отговор: Николай ТодоровНяма написани лъжи в поста ми. Това се доказва от полепналия асфалт по колите на преминалите през отсечката автомобили и възмутените граждани относно организцията и изразения скептицизъм относно качеството на ремонта.
Относно „случайното“ съвпадение по текущия ремонт на улицата и подписката. Безпорни са два факта.
Първия, е че процедурата по обществената поръчка е траяла 4 месеца и ремонта на улицата е избран да се случи точно сега.
Втория според мен неоспорим факт, е че подписката я има и, че тя засега явно катализира процеси.
Стоя категорично зад думите си.
С уважение Николай Тодоров

Тагове
Back to top button
Close