16-годишен възпитаник на Чавдар Троян ще бъде титуляр в мач на червените

Троянецът Владимир Владимиров, 16-годишен вратар от школата, попадна в групата на ЦСКА 1948 за мача в Суворово. Срещата от 2 кръг за Купата на България е в четвъртък, 5 септември, от 16:00 часа на стадиона в североизточния град.

Да припомним, че мениджър  на в ЦСКА 1948 е друг троянец и бивш съдия Таско Тасков. Преди около месец червените  имаха  тренировка преди важен мач с Литекс. Преди девет месеца Влади участва на кастинг за Академията на „червените“, а през лятото вече беше качен на лагер с първия тим. Талантът, който навършва 17 след броени дни, попада за първи път в групата за официален мач.

Той и Емил Михайлов ще са вратарите в първия за ЦСКА мач по пътя към Купата. Както е известно, Дани Наумов е на лагер с младежките национали.

Групата на тима потегли тази сутрин за морския бряг. Тимът ще обядва във Велико Търново, а после ще отседне в хотел „Спорт палас“ до Златни пясъци, където е предвидена и тренировка. „Армейците“ са с повече сериозни намерения в турнира и ще пуснат най-добрия възможен състав срещу Суворово.

„Зрителите със сигурност ще имат какво да видят, така че призоваваме още веднъж многобройните червени запалянковци от региона – елате и подкрепете ЦСКА“, написаха от клуба на официалната си онлайн-страница.

по материали на Гонг.бг

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button