Николина Чакърдъкова огласи Троян

Българският фестивал на сливата  в гр. Троян се проведе от 21 до 223 септември 2019 г. Община Троян се погрижи да осигури доброто настроение на жителите и гостите на града, като подготви програма, включваща Дефиле, Открита сцена за любителски състави, кулинарно шоу на Ути Бъчваров, улица на за занаятите, Младежка вечер с участиети на Тино (финалист от „Гласът на България“), Павел и Венци, Студия „Гласове“ Троян, Деси Добрева и др забавления. Последният ден завърши отново с изпълнение на състави от Троян и България.
Красив финал на 27-то издание на Българския фестивал на сливата бе концертът на Николина Чакардъкова, Боби Шапков и неврокопският ансамбъл.

Красиви народни хора се виеха на площад „Възраждане“ в Троян. Други пееха заедно с Чакардъкова. Дълго време аплодисмен

Николина Чакърдъкова огласи Троян
Силвия Йовевска – прекрасната водеща дарява Николина Чакърдъкова с троянски кехлибар

тите на стихваха след техните изпълнения. Като подарък от Община Троян изпълнителите получиха кехлибарената течност , направена от троянски сливи, брошури и други награди.

И така това издание на Българския фестивал на сливата завърши. Надградено и с включен по-модерен елемент във дефилето. Ути отново доказа своя майсторлък. Съставите , които пяха и танцуваха на сцената също събраха много хора на площада.

Организаторите от Община Троян и перфектната водеща Силвия Йовевска бяха безупречни във всяко едно отношение.  Троянци и гости се веселяха на воля, хапваха на корем, и поизпразниха сергиите на занаятчиите.

С нетърпение очакваме 28-то издание!

Снимки от цялото събитие ще намерите на Троянът –  Всичко за Балкана

 

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в Понеделник, 23 септември 2019 г.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button