Обявено колоездачно състезание – състезатели няма!

Обявено колоездачно състезание - състезатели няма!
Най-малките се радваха най-много

Днес се проведе традиционното състезание по колоездене за деца и ученици в градинката до магазина за велосипеди и Информационно – културния център в Троян. Събитието бе организирано  от колоездачен клуб „Хемус-1896“ в града и Община Троян.

По специалното трасе в градинката се пуснаха много малко деца. Причината може би е, че директорите на училищата в момента се занимават с бумащина, разпределения и др. Така те просто не са прочели имейлите разпратени до тях на 4.09. т.г. И така децата, които се впуснаха бяха случайно дошли в парка  решиха да се пробват. Всички получиха награди за смелостта,че се впуснаха в това състезание.
Тошко Колев поздрави участниците и има разказа,че  точно от такива спортни събития са се запалили троянски малчугани и сега са шампиони на България. Също така явно изрази и своето огорчение от липсата на разгласа  от директорите в училищата.

Благодари на смелчаците и отново ги покани на такова състезание , което ще се проведе на 14-ти октомври 2019г. (Празникът на Троян)

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button