С благодарност към доброволците!

За поредна година по време на „Български фестивал на сливата“ организаторите от Община Троян бяха подпомогнати от  доброволци от училищата на територията на града. Доброволките се включиха в трите фестивални дни както в организацията, така и във всички съпътстващи дейности.

С благодарност към доброволците! На специално направени информационни щандове, момичетата раздаваха рекламни материали за Фестивала, даваха информация и упътваха всички гости и жители на града, относно събитията, които могат да наблюдават по време на „Българския фестивал на сливата 2019“. През тези фестивални дни момичетата имаха възможност да се срещнат с изпълнителите, които са идоли за тяхното поколение –  Pavell & Venci Venc’ и  Деси Добрева, както и да се насладят на фолклорните  ритми и танци от откритата сцена и участниците танцьори от София и Перник.  В последния фестивален ден, Николина Чакърдъкова и Неврокопските танцьори внесоха допълнителен празничен заряд и направиха достоен завършека на 27-мото издание на Българския празник на сливата.
Община Троян изказва благодарност на Бела, Деница, Евгения, Виктория, Радина, Мадлен, Натали, Пламена, Преслава, Никол, Нина, Илина, за неуморния им труд през тези дни.

С благодарност към доброволците!По този повод, доброволките заедно в екип бяха възнаградени с „почерпка“, реализирана изцяло с любезното съдействие и домакинство от страна на кафе „DREAMS“  и лично  от  неговия собственик АЙГЮН АЛИЕВ БИЛЯЛОВ

Община Троян изказва своята благодарност към всички, които и тази година подпомогнаха провеждането на „Български фестивал на сливата“ . 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button