Троянският кмет с признание от Националното сдружение на общините

"Не спирайте да  давате вяра, оптимизъм  и вдъхновение на хората около себе си и продължавайте да работите  за България, защото тя има нужда от Вас"

Троянският кмет с признание от Националното сдружение на общините
Благодарственият адрес

Кметът на Община Троян , Донка Михайлова, която бе (и така си остана) зам.председател на НСОРБ въпреки, че прие общото решение за оттегляне заради отказа на УС да възрази срещу несправедливото разпределение на бюджетни средства между общините, е получила благодарствен адрес подписан от  председателя Даниел Панов(кмет на Община Велико Търново) и изпълнителния директор Силвия Георгиева. В него  екипът и УС на НОСРБ благодарят на Михайлова за вложените сили и време, за отговорната подкрепа и  за защита на интересите на Общините.  „Признателни сме за ентусиазма, сърцето и емоциите, които отдадохте на своята и на всички останали общини. И не на последно място – благодарим на Вашето семейство –  за подкрепата, търпението и разбирането, които със сигурност сте получавали.“  – се казва в адреса.

Те от все сърце й пожелават много здраве,  нови успехи, и удовлетореност в професионалния и личен живот! Те са убедени, че Донка Михайлова ще продължи да преследва целите си, да реализира новаторските  си идеи и да удовлеторява с въодушевление добрите си мечти.

„Не спирайте да  давате вяра, оптимизъм  и вдъхновение на хората около себе си и продължавайте да работите  за България, защото тя има нужда от Вас“ – с тези думи завършва и благодарственият адрес.

Във Фейсбук страницата си си троянската кметица споделя ,че е получавала  много знаци на благодарност. 

„Може би, защото с времето местното самоуправление за мен се превърна в кауза, в една от онези каузи, които остават в теб завинаги. Изстрадах работата си като заместник-председател на НСОРБ с много работа, с отдаденост, а и с емоции, когато трябваше да приема общото решение за оттегляне, заради отказа на УС да възрази срещу несправедливото разпределение на бюджетни средства между общините. Затова оценявам благодарността за “ентусиазма, сърцето и емоциите. Те остават с НСОРБ“ –  описва  своето вълнение Михайлова

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button