Безплатнo обучение за електронна търговия ще се проведе в Ловеч

Безплатно обучение за електронна търговия ще се проведе в Ловеч на 17 октомври в зала 101 на Областна администрация. То се организира от Фондация „Е-комерс Съксес“ и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Насочено е към компании и предприемачи, които сега стартират или вече са в процес на реализация на собствен проект за онлайн магазин на локален и международен пазари. Партньори на обученията са Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) и Българска Стопанска Камара (БСК).

Програмата обхваща най-важното от целия цикъл по планиране, създаване и маркетиране на успешен електронен магазин. Практическото обучение по електронна търговия е напълно безплатно само с регистрация. Предназначено е за Вас – собствениците на малък и среден бизнес, които искате бързо и ефективно да спечелите нови пазари в България, Европа и света, чрез възможностите на електронната търговия.
Акценти в програмата са правната регламентация на продажбите по Интернет, съобразена с българско и европейско законодателство, планиране на ефективен ръст, логистика, стратегии за привличане на нови клиенти и техники за успешни продажби и достъп до финансиране на Вашия онлайн проект с ваучерната система на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).
Лектори в предстоящите обучения са едни от най-добрите практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия и реализирани редица успешни проекти, представител на КЗП и ИАНМСП. Участниците ще получат специални условия в маркетплейса на еMAG; промо код за безплатен sitebuilder от ICN; преференциални условия за изграждане на онлайн магазин от awaton; 50% отстъпка за избрани продукти на Microinvest; безценни контакти и възможности.

Регистрирайте се безплатно на https://e-success.bg/e-commerce-regional

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button