Галя Керезова, кандидат за кмет на село Дебнево: “Знам как да продължа!”

Казвам се Галя Христова Керезова. Завършила съм Начална училищна педагогика във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с магистърска степен. Двадесет и една години съм работила като начален учител в училището в Дебнево. Бях Кмет на селото през мандат 2015 – 2019 г. Изключително много работих през това време за запазване на училището след преобразуването му в обединено.

Имам реализирани 2 проекта в рамките на мандата, чрез които се създадоха кътове за отдих на дебневени и гости. Възстанових празника на селото в последната събота на м. октомври. Много други по-малки неща свършихме през четирите години. Занапред насочвам усилията си в посока цялостна реконструкция на централния площад, ремонт на сградата на читалището и църквата, изграждане на спортна площадка.

Семейна съм. Дъщеря ми е студентка във факултета по Изобразително изкуство във ВТУ, синът ми е дванадесетокласник в НПГВМ „Проф. д-р Димитър Димов“ гр. Ловеч. В заключение ще кажа това, което казах и на срещата с жителите на селото: „ЗНАМ КАК ДА ПРОДЪЛЖА!“

Ивайло Тодоров

Системен и Уеб администратор и фотограф на медията.
Back to top button