Отново отлично представяне на „Троя“ Троян в Стара Загора

Боян Иванов - голамйстор на Националния турнир по минифутбол за ветерани

През изминалия уикенд в град Стара Загора се проведе Национален турнир по минифутбол за ветерани, организиран от БАМФ, в който отново Община Троян бе представена достойно от отбора „Троя“ Троян.

Отново отлично представяне на "Троя" Троян в Стара Загора
Боян Иванов със статуетката за Голмайстор

В груповата фаза нашите постигнаха 3 победи и това им осигури първо място в групата. На осминафинал елиминираха отбора на Панагюрище с разгромното 4:1. На четвъртфинал се изправиха срещу силния отбор на домакина на турнира – Община Стара Загора, където завършиха с резултат 1:1 в редовното време. В развоя на мача домакините поведоха с гол на Янко Вълканов, но малко по късно Боян Иванов изравни и така всичко се реши от ролетката на дузпите. При изпълнението на дузпите нашите допуснаха пропуск, което реши мача и определи участието им в турнира да приключи на този етап.

Успехът обаче е факт, защото представянето на „Троя“ Троян е все по-добро с всяка изминала година и въпреки че не донесоха в Троян купата на шампион, те донесоха много важна индивидуална награда – Голмайстор на турнира за Боян Иванов.

Ето и коментар по темата  на треньорът на мъжете на „Чавдар“ Троян и най-ветерана на „Троя“ .

„Много силно се представихме всички. Публиката ни подкрепяше през цялото време. Отбора ни е много голям колектив.Благодарим на БАМФ за перфектната организация. Станах голмайстор на турнира, за което благодаря на моя отбор Троя Троян. Всички дадохме, всичко от себе си.”

Камелия Браилска

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button