Поредната вандалщина в троянския парк

Вие питате, Общината отговори

На редакционната поща получихме  гневни писма в които родители се възмущават от поредната вандалщина в троянския парк


Иван Стоянов пише в социалната мрежа:

„Бях се зарекъл да не стъпваме на детската площадка в централния парк на Троян, но днес се случи така, че минахме от там.

Още през лятото почти всички люлки имаха луфтове, целите се клатеха докато децата се люлееха – с две думи бяха силно амортизирани и опасни за децата.

Днес ситуацията е дори по-тежка – висящи, изгнили (на места липсващи) дъски на почти всички съоръжения.

Не искам да намесвам политиката и изборите, но пък е някак си смешно как на фона на всичко това стои табелка с нечия кметска кандидатура – НА ПЪПА на парка. Кой е разрешил това, не искам и да знам.

Горе главата, приятели. Бъдещето на Троян е в „добри“ ръце. Дано всички помислите добре на 26 октомври, щото вярвате или не – от нас зависи всичко!“

 Потърсихме управителката на ОП“Комунални услуги“ Троян  Елеонора Тотева за съдействие и да ни отговори как така чисто сменени люлки вече са счупени:
Ето  какво отговори тя:
„Всичко това се е случило снощи, 15.10. Граждани ни уведомиха за  тази вандалска постъпка се и утре(17.10) ще ги ремонтираме и възстановим. Свидетели твърдят, че снощи е имало як купон там.  Ето и резултата. Подобни проблеми има и на автобусната  спирки на Кози вир.“
Екипът на сайта ще потърси и за съдействие за казуса и началника на РУ на МВР Радостина Петкова, за да разберем, кои са извършителите като помолим да прегледат камерите.
От Общината обещаха също, че проблемът ще е решен много бързо и умоляват родителите да са много осторожни.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button