„След теб“ на Радко Петков – втора в класацията на Payner TV

Както вече съобщихме първи, най-новата премиера в Planeta Official и в ефира на телевизия “Планета“ е песента “След теб“ на троянската надежда Радко Петков. Това се случи на 25.10.2019 . В 17:00 часа бе пуснат клипа в „Yotoube““>Само за час тя вече бе слушана 13000 пъти. До момента има 110 290 показвания.

Всички очаквахме дебютния му проект да е с Анелия, но явно от „Планета Пйанер “ са решили първото му парче да е соло.  Тя е написана в стила на  „Гласът на България“ от 2017. Много фенове го оприличават на Азис, Джордан. Но в крайна сметка троянецът не може да се сбърка. Той си пее като Радко Петков. Мек и топъл тембър, хващаш всички сетива и предизвикващ много емоции.

В момента песента е втора в класацията на  продуцентската компания. Преди него е песента на Теди Александрова, Илиан и Амет „Нова магистрала“."След теб" на Радко Петков - втора в класацията на Payner TV

Меломаните са категорични, че младият изпълнител е оправдал очакванията им и още с появата на дебютния си проект е спечелил доверието им, се казва в съобщението на Планета ТВ.

Ето какво са написали феновете :

“На мен ми хареса от първото слушане! Браво, Радко! Успех занапред“, “Тази самостоятелна песен е голям подарък за нас“, “Според мен тембъра му е специфичен. Песента е хубава и ще се наложи като за млад изпълнител. Доста ми харесва!“, “Успех, мило момче, пееш прекрасно, дерзай и само напред“, “Таланта на Радко е явен. Браво! Песента е страхотна, не спирай да ни радваш“, “Хубава песен. Успех в “Пайнер“ и много нови хубави песни“.

Има и коментари,че това не е стила на троянеца, но в крайна сметка той  грабна слушателите с тази песен.

Гордостта на вокалната педагожка  Мариета Жекова от Студия „Гласов“ при НЧ“Наука – 1870″ Троян, Радко Петков споделя, че е благодарен на всички “замесени“ в тази, специална за него песен и обещава, че ще продължи да работи усърдно и с много желание, за да зарадва публиката с нови, хубави песни.

Да припомним,че „След теб“ е по музика на Irkenc Hyka, аранжимент на Деян Асенов и текст на Анастасия Мавродиева и Васил Юруков. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев, а целият екип изказва благодарност към Maison Sofia Hotel за възможността да реализират част от лентата там. За визията на Радко Петков в “След теб“ се погрижиха Ива Атанасова /стил/, Цецо Андреев /грим/ и Снежина Николова / коса/.
Още в деня на своята телевизионна премиера, “След теб“ за първи път прозвуча и лайв, на концерт в родния град на певеца, Троян, а присъстващите не пропуснаха да поздравят Радко Петков и да го възнаградят с много аплодисменти.

Плановете на младежа са да продължи в областта на народната музика. Страст му  е тон режисурата.

Пожелаваме му да се сбъднат всички негови мечти.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button