Троян Волей“ удари „Локомотив“ Червен бряг в контрола, троянци продължават без загуба у дома! 

Юношите на троянския волейболен отбор постигнаха ценен успех в своята последна контрола преди старта на първенството. Момчетата, ръководени от Анатоли Пенев, се справиха с именития отбор на „Локомотив“ Червен бряг с 3:1 гейма (25:16, 15:25, 25:20, 25:18) и продължават със силните си изяви у дома!Троян Волей" удари "Локомотив" Червен бряг в контрола, троянци продължават без загуба у дома! 

Срещата започна по убедителен начин за „Троян Волей“, който бързо натрупа аванс от 5-6 точки и в крайна сметка затвори частта с убедителния резултат 25:16.

Във втория гейм опитният съперник показа своите безспорни качества и затвърди добрите впечатления с ранно предимство от 7 пункта. „Локомотив“ Червен бряг изравни резултата, допускайки да загуби едва 15 точки.

Волейболистите на Анатоли Пенев показаха коренно различно лице и с характер обърнаха развоя на срещата. Третата част беше белязана от комфортно предимство (13:6), което внесе спокойствие в играта на домакините, които поведоха с 2:1 гейма. (25:20).

Подкрепата на публиката, както винаги, беше допълнителен стимул за троянските играчи и те експресно затвориха мача с 25:18, като по този начин зарадваха почитателите на волейбола в Троян.

Победата на „Троян Волей“ доказа безспорното развитие на отбора, самочувствието и увереността на момчетата в собствените им сили, както и успешната работа на треньора Анатоли Пенев.

Благодарим на публиката на мача, която отново ентусиазирано подкрепяше нашите момчета и донесе нужния хъс на волейболистите, за да победят отново.

В неделя, 20.10 в салона на СУ“Васил Левски“ Троян  в историята на града ще се проведе първият волейболен мач. Това ще са отборите на „Троян Волей“ – „Ботев“ Враца (Юноши) от 14:00 часа

източник: Волейболен клуб „Троян Волей“

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button