Троянски деца изнесоха лекция как се играе футбол в Тетевен

Мъжете загубиха като домакини

Вчера, събота, 12.10, се играха срещите от поредния кръг на футболното областно първенство между отборите на „Чавдар” Троян и „Бенковски” Тетевен при възрастови групи Футбол7 и Футбол9.

Троянските момчета направиха показно на своите набори от Тетевен как се играе футбол. И в двете срещи резултатът  бе разгромяващ – 8:0 и 7:0 за Троян като гости.

Децата се раздадоха и играха от сърце.  Добре изработени атаки, подавания, пасове и разбира се с точни попадения във вратата на противника.

Треньорите Владислав Трифонов и Димитър Колев споделиха с гордост, че троянчета изнесоха лекция как трябва да се играе футбол. „Показаха ни, че са запомнили на какво сме  ги учили”, каза още Димитър Колев.

Героите на срещите при 7-те са Самуил Стоянов вкара 3 гола, Веселин Борисов – 2.  Давид Найденов и Пресиян Лишев дооформиха резултата с по едно точно попадение във вратата на тетевенци – 7:0

Снимки: Камелия Браилска

При девятките голмайстори са ДамянХристов с 3 гола, Максим Минков – 2 и с по един гол – Веселин Борисов, Иван Гавазов и Даниел Мусалиев. Така с  вкарани 8 гола нашите момчета се прибраха доволни в Троян.

Мъжете на „Чавдар” Троян бяха домакини на срещата с отбора на Галата. Тук обаче не можем да се похвалим с победа. Тетевенци играят с голям хъс и сърце, но са малко груби. Това  е една от причините нашите момчета да се пазят повече. От тук пък следва и плахост в играта. Много добра игра, завършени атаки и пропуснати голови положения. Срещата свърши 1:0 за гостите.

Троянски деца изнесоха лекция как се играе футбол в ТетевенТроянски деца изнесоха лекция как се играе футбол в Тетевен

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button