Троянски екип засне клип за песен на Маргарита Хранова (Видео)

Маргарита Хранова посвети песен на мъжа си

Представяме Ви  най-новото видео, което троянски екип засне  за голямата Маргарита Хранова към песента „Когато!“ Композитор – Камен Николов, текст – Георги Василев. „Когато“ е едно пътуване на любовта, пътуване във времето, пътуване без край когато си влюбен!

Троянски екип засне клип за песен на Маргарита Хранова (Видео)
Маргарита Хранова

„Когато“ е посветена на нейния съпруг, с когото са заедно 45 години., споделя Марги в предаването „COOL“ на БТВ. Двамата работят заедно дълги години и работата им прераства в любов.  Видеото  е снимано  в продължение на почти една година. Екипът, който сътвори това прекрасен клип   е  в състав:  Найден Стоянов,  Йова Петкова,  Елица Наумова и Николай Петев..
Ето какво споделя операторът Найден Стоянов:

“ Снимките на клипа започнахме още зимата. Пътуванията с влак рано сутрин бяха предизвикателство, но и емоция, аз лично за пръв път се качвах на влак, но сега си наваксах. Снимките на морето заснехме на един от малкото останали диви плажове, плаж Фичоза. Времето беше с нас и 4 поредни утрини слънцето се показваше от водата в цялата си прелест. Поизмъчихме Марги със ставане в 5 часа след като предната вечер имаше концерт във Варна, но тя е професионалист и се справи блестящо. В главната роля влиза актрисата Йова Петкова, както всички виждате камерата я обожава. Неин партньор, макар и без лице е Николай Петев. За мой помощник и фотограф поканих моята приятелка и певица – Елица Наумова. Тя помагаше с всичко от идеи и снимки до гледане на дъщеря ми докато снимаме във влака.“

За финал младия оператор казва:

Всички ние оставаме в България и заради тези малки моменти на голямо щастие. Благодаря от сърце на целия екип, обичам ви.

Видеото си заслужава, гледайте го!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button