Чавдар Троян с много трудна победа като гост

Чавдар Троян постигна много трудна победа в село Голям извор с домакините от “ Озрен“-   3:5 при  изключително  лош терен.  Още в  първата минута  троянци поведоха. След изпълнение на корнер, Стефан Манджуков засече топката с глава  и  1: 0.

Но след това  възпитаниците на  Боян Иванов  се отпуснаха и допуснаха  обрат на резултата. На  полувремето домакините поведоха с 2:1.

В началото на втората част  Ивайло Камарашки изравни за 2: 2. И се започна едно догонване в резултата. Домакините  поведоха с 3: 2, след много голяма колективна грешка на троянци. Но това не сломи волята им. Те продължиха да атакуват. След една контраатака  Теодор Коларов с плонж на глава прати топката в мрежата –  3:3. Това даде криле на чавдарци и те продължиха да се борят за победа.

Петко Мичев вкара за 3 на 4 след центриране от корнер, а  Ивайло Камарашки увеличи резултата   3:5 с невероятен удар под гредата.

„Мачът беше много тежък и труден, голямо себераздаване на момчетата. Благодаря им за характера”, споделя треньорът Боян Иванов.

„Много специално искам да поздравя Г-н Румен Джабарски за рождения му ден, да е жив и здрав, много успехи и късмет. Благодаря му за всичко, което прави за Чавдар Троян.“, завършва Иванов

Засега футболистите на „Чавдар“ Троян са на второ място след  Пещера (Галата) с 13 точки. 4 победи, един равен и една загуба и един отложен мач.

На 16.11.19г от 14,30ч  троянци ще играят  с отбора Априлци 2001 (Априлци) в Троян. Това е отложен мач заради провеждане на Местните избори.

Ръководството на „Чавдар„ Троян приканват всички фенове и любителите на спорта да подкрепят троянци.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button