Лалю Драголов и Красимир Батолов се заклеха да спазват Конституцията

Преди започването  процедурата  на  избор за председател на председател на Общински съвет Троян в залата на Общината членовете на групата от ПП ГЕРБ Лалю Драголов и Красимир Батолов се заклеха като съветници. Драголов отсъстваше от учредителната сесия поради болест. И затова днес се врече като довереник на народа.

Лалю Драголов и Красимир Батолов се заклеха да спазват Конституцията
Лалю Драголов

Лалю Драголов не е ново лице за гражданите на Троян. Той е добре познат като общественик и човек с активна гражданска позиция.

Икономист, застраховател, Регионален мениджър за Централна Северна България на една от най-големите застрахователни компании на българския пазар.

Професионалист, експерт в застрахователния бранш, с 26-годишен трудов стаж в застраховането.

Общественик – член на Ротари клуб Троян от чартирането му през 2001 год., паст президент на клуба, паст асистент дистрикт гуверньор, с участие във всяка една инициатива на клуба.

„Мисля, че през годините съм натрупал експертен опит. Виждам, че някои икономически процеси в Троян могат да се управляват по-ефективно. Смятам, че мога да бъда полезен именно в тази посока. “

Лалю Драголов и Красимир Батолов се заклеха да спазват Конституцията
Красимир Батолов

Красимир Батолов,собственик на заведение, заема мястото на подалия оставката си като общински съветник Радослав Чолаков – Роко.

Местният бизнесмен е добре познат в общината и като организатор на Фестивала на балканската музика и кухня в с.Орешак две поредни години. По времето на тези фестивали селото и общината бяха посетени от много гости. Идеята на фестивала е повече хора да се докоснат и да опознаят културата на съседките ни, имайки предвид, че балканската музика ни е в кръвта. Като общински съветник ще продължи работата си за регионално развитие и привличане на туристи от страната и чужбина.

Те получиха удостоверенията си за съветници от Емил Цветанов(ОИК Троян)

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button