Много тежък последен  мач  за троянци

130 лева троянските футболисти дариха за Тото

В съботния ноемврийски ден се изигра последната среща за полусезона на А Окръжна  група по футбол между мъжете на „Чавдар” Троян и „Планинец” град Априлци.Много тежък последен  мач  за троянци

Пред многобройна публика на троянския стадион нашите футболисти поради грешки допуснаха срещата да завърши 1:1.

Гостите поведоха около средата на първото полувреме въпреки, че този противник е много добре познат.

Прибързваха в отиграванията на моменти. Със започване на второто полувреме футболистите имаха задачата да обърнат развоя на мача. Но  успяха само до равенство. Максун Бекиров вкара много красив гол с глава и до там. Борбата бе оспорвана, но се до победа не се стигна.  В последните минути червен картон получи нападателят  на троянци Стефан Манджуков при много интересна ситуация. Две нарушения  в една атака, два жълти картона и последва  принудителното му изгонване от терена.

Попитахме  Боби Иванов какво му е мнението за мача.

Стана си истинско дерби за ниво А окръжна, споделя Иванов. „ Отбора на Априлци е много силен и равния резултат е заслужен”. Той благодари на публиката за подкрепата и даде уверение, че ще продължават да се стараят и да работят за по-добро място в класирането.

„Само Чавдар Троян”, завърши  треньорът

Троянци ще зимуват на трета позиция след „Галата” Тетевен и априлчани.

Момчетата от отбора – домакин предадоха на капитана на отбора Даниел Данов  130 лева за  Тото. Това е момченце живеещо в Ловеч, нуждаещо се от средства за лечение.

По този повод утре започва Благотворителен футболен турнир по мини футбол в Ловеч.

Всички средства ще бъдат дарени за малкия Тото.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button