Самуил Стоянов с хеттрик и победа за троянските седмици

Днес, 04.11.2019г. заради Местните избори в неделния ден, се игра предпоследната среща от първата половина на футболния сезон 2019/20  между момчетата възраст  Футбол 7 на „Чавдар“ Троян и  отбора от Долни Дъбник „Единство“.  Много динамичната среща се проведе на троянския стадион днес в ранния след обед.  Възпитаниците на Владислав Трифонов и Димитър Колев играха като истински лъвчета. Бориха се за всяка топка. Техните съперници от Долни Дъбник също играха много целеустремено.

Самуил Стоянов с хеттрик и победа за троянските седмици

Самуил Стоянов вкара  два гола  рано  в противниковата врата  и това сякаш успокои нашите футболисти. Но  наборите им от „Единство“  ги наказаха  заради  това  с  изравняване на резултата – 2:2.

Последва щурм отстрана  на троянци и  так поведоха след гол на Веселин Борисов с 3:2. Последва ново изравняване от гостите. Победният, четвърти гол вкара отново Самуил, който и направи хеттрик този мач.

Според треньорите троянските футболисти  са изпълнили заданията както трябва. Доволни са от играта им.

Миналата седмица същите момчета изиграха много добър мач  с „Гигант“ Белене, побеждавайки с 7:0 съперниците си.  Определено си личи  в играта на децата, че вече са възмъжали и натрупаните знания успяват да покажат на терена. Даже и правят показни срещи в последните мачове.

Седмиците тази събота ще играят последния си мач.

Девятките  също тази година показват напредък. В повечето мачове вече са по-уверени и играят с по-голям заряд. Миналата седмица също разгромиха наборите си от Белене  с 7:0..

От тази година Българския футболен съюз е взел решение да няма класиране при 7-те и 9-те заради възрастта им.  По този начин да ги поощряват да играят добър футбол и  преди всичко спортменството да е на преден план. И сега децата играят за да трупат опит.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button