„Аудиторията“ спечели „Купата на Кмета“ 2019 в Троян

Видео

Тази вечер завърши поредното издание на традиционния турнир по футбол на малки вратички в Троян. Традицията е поставена преди 30-на години и досега продължава да събера млади и стари фенове на футбола.

„Спортинг“ спечели бронзовата Купа след много оспорван двубой с „“All Stars““. Момчетата от Спортинг успяха да обърнат мача и да победят след великолепни атаки. Първото полувреме завърши 4:0 на „звездите“, но още в първата секунда на втората част те вкараха гол и дадоха да се разбере, че ще се борят за победа. Изравниха след много ефектни голове и почти в края на мача Илиян Илиев вкара победния гол.

Финалният мач беше динамичен, много голови положения бяха реализирани. Определено обаче ловчалии доминираха през двете части. „Куршумите“ нямаха късмет. Изтърваха сигурни голове. Младоците от „Аудиторията“ сякаш имаха криле и успяваха да се промушат през защитата на отбора на „ветераните“. Още през първото полувреме бяха вкарани 5 гола. През втората част троянци се отстрамиха и вкараха 3 гола. Даже може да се каже, че бяха способни да изравнят. Но съдбата реши сборния отбор от 35 влюбени във футбола ловчалии да победят с 7:3.

През петминутната почивка бе теглена томбола. Футболни топки получиха фенове на футбола в Троян.

Отборите бяха наградени от кмета на Община Троян Донка Михайлова смедали, купи и парична премия. Купата вдигна отборът на „Аудиторията“ Ловеч. Техни асистенти станаха „Куршумите“ и бронзовият „Спортинг“. Също така статуетки получиха и Иван Чакърски (ALL Stars) – Феъйерплей, Айвън Ангелов(Аудиторията) за най-техничен състезател. Голмайстор на турнира стана Петър Петров от ловешкия отбор с 10 гола.

Кои са момчетата от „Аудиторията“. Около 35 влюбени във футбола и спорта момчета. Те работят различни професии- адвокати, пиколо в кораб, съдии, компютърни техници и др. Играят за удоволствие като отбор. Иначе десетина години се събират да се разтоварят чрез футбол, тенис.

Те са инициаторите за провеждане на турнира по футбол на малки вратички в Ловеч за събиране на средства на момчето от Ловеч – Теди.

 


Back to top button
Close