Деси Стоянова и Митко Герджиков имат дъщеричка

Честито на родителите!

Днес се роди Анастасия, съобщават Биатлон.бг. Тя е рожба на любовта между големите биатлонисти в България Митко Герджиков и Деси Стоянова.

Състезателка на троянския „Амбарица“ е родена на 10 април 1992 в Берковица. Започва кариерата си през 2004 г. През 2010/11 г. участва на световните първенства за младежи и девойки. През 2011 завършва на четвърто място в спринта.

Димитър Герджиков е български състезател по биатлон, участник на зимните олимпийски игри във Пьонгчанг през 2018 г.. Герджиков е роден на 27 март 1992 г. в Смолян и започва кариерата си на биатлонист през 2002 г.

Нека припомним, че Димитър Герджиков направи предложение за женитба на дългогодишната си приятелка и колежка в женския тим Десислава Стоянова. Романтичната церемония се състоя в Словения в неделя 2016-та година.
За щастливия миг Митко Герджиков се беше подготвил отлично, което личи от снимките във „Фейсбук“. Биатлонистът от Чепеларе паднал на колене с пръстен в ръка пред любимата си до огромно сърце. След като Деси приела, всички национали наскачали с възгласи „горчиво“, а масажистът на тима Момчил Кинов издействал от местната полиция да гръмнат и фойерверки.

Честито на Митко Герджиков и Деси Стоянова. Да им е жива и здрава малката Анастасия!

Related Articles

Back to top button