Майкъл Иванов на върха след много успешен сезон

На тържествена церемония в Парк Хотел „ Москва” в София бяха наградени най-добрите състезатели по мотоциклетизъм за 2019-та година.

Троянецът Майкъл Иванов отново се изкачи на най-високия връх. Той бе награден от Румен Петков за най-добри постижения през изминалия сезон. Той не допусна да  е  втори  или трети въпреки контузията на петата пред време.  Изявеният сустезател е и треньор. Неговите възпитаници в най-малкия клас се представят отлично и винаги има подиум за тях.

Сред много гости от страната и чужбина, 112 отличия получиха пилотите в различните класове и дисциплини , които взеха участие в кръговете от Републиканските и BMU Европейски шампионати за отминаващата си година. Сред официалните лица бяха Румен Петков – председател на Орг.комитет на Гран При България, д-р Волфганг Сръб – почетен президент на Европейския мотоциклетен съюз, Николета Олариу – вицепрезидент на Европейския мотоциклетен съюз, Стелиос Корелис – президент на Гръцката мотоциклетна федерация, Зоран Трайковски- президент на мотоциклетната федерация на Северна Македония и Наргиз Йозген – генерален секретар на Турската мотоциклетна федерация.
„ Изпращаме една трудна, но и много успешна година. България има 17 европейски шампиони в различните дисциплини , както и станахме носители на трите най-престижни отборни купи за 2019-та. Това ни прави много горди от постигнатото и благодаря от сърце на всички за усилията , които положиха през годината. Пожелавам на всички здраве и весело посрещане на празниците”, каза Румен Петков – председател на Орг. комитет на Гран При България.

Източниk: Българската федерация по мотоциклетизъм

Related Articles

Back to top button