Социалистите в Троян – доволни от резултатите на местните избори в общината

Росен Веселинов - Безспорно на тези избори БСП в града ни постигна голям успех

„Донка Михайлова спечели за трети път кметската надпревара за Община Троян. Този път с цели 54,55% от действителните гласове за кмет още на първи тур. Това се дължи както на професионалните и личните и качества, така и на направеното и постигнатото през изминалите два успешни управленски мандата. Жителите на Община Троян припознаха Михайлова като кмет на всички граждани и неслучайно тя получи приза „Кмет на жителите на Община Троян“. Това показва, че тя не дели хората по партийна принадлежност. Безспорно на тези  избори БСП в града ни постигна голям успех.“

Това каза председателят на Общинската организация на БСП в Троян  Росен Веселинов на форум на партията за отчитане на резултатите от проведените наскоро избори за местна власт. На него присъстваха народният представител от БСП Валентина Александрова, кметът Донка Михайлова, общинският съветник от град Ловеч Доротея Цанкова, партийни членове и симпатизанти на БСП.

         Доротея Цанкова поднесе цветя на Донка Михайлова с думите: „Вие спечелихте тази битка честно, с изработена добре програма за развитието на Общината през следващите четири години. Желая ви един успешен мандат, който вече започна успешно с европейско признание.“

        Кметът Михайлова благодари на всички, които са я подкрепяли в тази трудна кампания и заяви, че подготовката за следващите местни избори вече е започнала с полагането на клетвата в новия общински съвет. Тя каза още, че една от основните задачи, които си поставя БСП в града е да бъдат подготвени през идните няколко години млади хора, които да бъдат в следващото управление в местната власт. Градоначалничката сподели още, че се подготвя нова структура на управленската програма за този мандат. Според нея трябва да има специално звено за справяне с демографските проблеми в общината.

        „ Местни избори 2019г. са вече в историята. Те изиграха своето важно значение по отношение на това кой ще е новият стопанин на общината. Хубаво е също така, че запазихме броя на общинските си съветници и в този мандат.“ – каза още председателят на Общинската организация.

          Накрая той изрази убеждението си, че БСП е партията, която ще изведе България от тежкото състояние, в което се намира в момента. Време е  най- после страната ни да се превърне наистина в демократична, социална и правова държава.

                 Общински съвет на БСП- Троян

 

    

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button