Троян и Ловеч ще играят за „Купата на кмета“

Видео

На 13-ти декември 2019 г. в спортната зала на Троян се проведоха мачовете от първи и втори полуфинал между отборите на „Куршумите“ и All Stars“(3:2), и „Aудиторията и троянския „Спортинг“(10:3) за Купата на кмета по футбол на малки вратички. Двубоите бяха много оспорвани.  Много красиви голове, динамика, напрежение и реализиране на успешни атаки видяхме на терена.  

Куршумите отново доказаха, че с премерени и добре планирани атаки  могат да побеждават. Звездите за малко не успяха да се докопат до победата поради хаоса в редиците им.

Ловчалиите от „Аудиторията“  бяха като стрели спрямо батковците от троянския „Спортинг“(които бяха само четирима и няма смени). Първият гол за троянци отбеляза  Минко Донковски с глава. Но след това младоците тръгнаха много напористо иуспяха да излъжат 10 пъти вратаря на Спортинг“

В крайна сметка за финал ще участват  младежите от “Аудиторията” град Ловеч, които са изненадата на турнира и ветераните от Троян “Куршумите”.  Отново ще видим сблъсък между млади и ветерани в понеделник, 16-ти.

Преди полуфиналиналните мачове се изигра и мача за 7 и 8-мо място между “Спартак” и “Портсмут”  завършила с разгромяващото 12 на 3 за Спартакчани.

“ Спортинг“и звездите в  понеделник ще играят за бронзовите медали.  

Утре срещите започват от 17:30 часа. Награждаването на победителите ще бъде веднага след приключване на финалния мач.

 Тагове
Back to top button
Close