Троянски футболисти ще бъдат наградени от Христо Стоичков

На 17 декември, от 18:00 часа, в Габрово ще гостува футболната легенда Христо Стоичков. Той ще представи своята официална биография – „Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков.
Преди представянето на книгата Христо Стоичков ще награди децата-спортисти на Габрово, които са държавни шампиони и медалисти от балкански, европейски и световни първенства.  Троянските футболисти, които спечелиха второто  място на турнира в Бургас преди седмица, също ще бъдат удостоени с честта да бъдат наградени от самия  Христо Стоичков, споделя Димитър Колев, президент на футболен клуб „Чавдар“ в балканския град. Причината за посещението на големия футболист  е, че  габровският футбол навършва 100 години и феновете отбелязват 25 години от връчването на трофея „Златна топка“ и Мондиал `94, Спортна зала „Орловец“.

Водещи на вечерта ще бъдат Димитър Туджаров – Шкумбата и журналиста Иво Райчев.
Те ще забавляват гостите със скечове и музикални изпълнения и плейлист с любими песни и изпълнители на Христо Стоичков. В деня на събитието в спортна зала „Орловец“ ще бъде обособен щанд, на който книгата ще се продава на преференциална цена от 20 лв., при корична 25 лв.

Да припомним на читателите, че малките троянски футболисти заслужено извоюваха сребърните медали на Турнира ‘Звездици“ в Бургас чрез добрата си подготовка от Владислав Трифонов и Димитър Колев. Максим Минков бе определен за голмайстор на спортното състезание.

Свързани статии

Back to top button