Обир в хотел

Полицейска хроника от областта

На 09 януари около 16.00 ч. след проведени издирвателни мероприятия служители на РУ Ловеч са установили и задържали 20-годишен мъж от село Славяни, който по-рано през деня е извършил обир в ловешки хотел. Той е отнел дамска чанта и портфейл от рецепцията на хотела.

Лицето е задържано за срок от 24 часа и работата по обир в хотел продължава от служителите на РУ Ловеч.

Вчера, 09.01., около 15.30 часа в Луковит, 80-годишен мъж при управление на лек автомобил «Сузуки» не е спрял на знак «Стоп» и се е ударил в движещия се с предимство лек автомобил «БМВ», управляван от 28-годишен жител на града. В резултат на инцидента леко е пострадала пътничка от «БМВ»-то. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а на водачът на «Сузуки»-то е съставен акт за нарушение на ЗДВП след полицейска намеса.

В районното управление на Угърчин е образувано бързо производство срещу 18-годишен жител на село Лесидрен, който на 09 януари около 16.50 ч. е установен след проверка от полицай да управлява мотопед без регистрационен номер.

На територията на същото управление през вчерашния ден е проведена полицейска операция съвместно със служители на ЗЖУ-Плевен. Обходени са шест населени места, проверени са 139 лица и 88 МПС, като полицаите са установили 21 нарушения, за които са съставили 6 акта и 12 глоби с фиш и е образувано едно бързо производство.

Източник
ОД на МВР Ловеч

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button