Радко отново ще изненада феновете

Обичаният от всички троянци Радко Петков отново е подготвил изненада за феновете си

Обичаният от всички троянци (и не само от тях ) Радко Петков отново е подготвил изненада за феновете си, заедно с екип. Това сам той споделя на своята Фейсбук страница, снимка,  с думите: “Radko ft. ??? Започваме 2020 година ударно! На вас оставям да гадаете, кой изпълнител ще вземе участие в новата ми песен…” . Видно е,  че тази снимка е    правена в  звукозаписно студио. Остава да  гадаем с кого или коя негова колега/жка ще е съвместния проект.

Радко Петков

Нека припомним, че официалният дебют на младия изпълнител в редиците на “Пайнер” беше миналата година. До момента той представи на публиката две песни – самостоятелната “След теб”  и дуета с Анелия –  “Ти си”.

Младият певец  не крие пред репортер на „Планета пайнер“,  че е изключително доволен от 2019 година. Освен двата проекта, той беше сред звездите, които пяха на концерта “Планета на 18” в зала “Колодрума” в Пловдив.

На Нова година пък, заедно със своята колежка Ивета Костова бяха специални музикални гости в комплекс “Приказките” край Харманли.

Преди няколко дена Радко пя заедно с Камелия в троянско заведение и вдигна още повече адреналина да дошлите се насладят на вечните хитове на неостаряващата поп-фолк певица, чиито песни се пеят от известни тенисисти.

Остава да пожелаем успех на талантливия троянец и му пожелаваме тази година да сбъдне още една своя мечта (той си я знае)

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button