D2 с национално акустично турне 

D2 – едни от емблемите на съвременния рок в България, стартираха националното си акустично турне

Концертът им в Троян е в петък, 28-и февруари, в Бар Библиотеката

D2 – едни от емблемите на съвременния рок в България, стартираха националното си акустично турне, което ще обиколи над 15 града в страната ни. Концертът им в Троян ще бъде на 28-и февруари, петък, в Бар Библиотеката. Групата ще поднесе на публиката един специално подбран акустичен сет от най-големите си хитове, както и световни класики, които ще бъдат основата за едно невероятно и запомнящо се преживяване. 

Акустичният сет е специално подбран за това турне и включва песните на групата, превърнали я в любима на цяла България. Верни на собствените си стандарти за качество, D2 ще предложат на почитателите си в различните градове един разнообразен и класически сет лист. Част от песните, които ще прозвучат в акустичен и различен вариант, са вече превърналите се в родни класики „Ледено момиче”, „100 години”, „Нямаше кой да ни каже”, „Марс”, „Две следи”, „Ако някога” и много други. На тези концерти групата излиза в състав: Димитър Кърнев (акустични китари), Деян Каменов (вокали), Александър Обретенов (акустичен бас), Васил Вутев (ударни, перкусии) и младият и перспективен музикант Радостин Василев (вокали, акустични китари). 

Националното акустично турне на D2 вече премина през градовете Велинград, Свищов, Плевен,   София и Благоевград, които показаха своята любов към музикантите. Концертът им в Троян е на 28-и февруари, а следващата спирка на групата ще бъде на 8-и март в Пловдив.

Предстоящи дати от турнето:

28 февруари, петък: Троян,  Бар Библиотеката

8 март, неделя: Пловдив, Бар Безистенъ                                                            

13 март, петък: Ямбол, American

14 март, събота: Стара Загора, 5th Avenue

20 март, петък: Габрово, JACK Daniel’s CLUB

21 март, събота: Русе, Max Club

27 март, петък: Казънлък, The Floor

28 март, събота: Бургас, Bar Target

04 април, събота: Пловдив, JACK Daniel’s CLUB

 

Националното акустично турне на D2 се реализира с медийната подкрепа на БГ Радио и Радио Z-Rock.

 

***

Още информация, интервюта, снимки:

Десислава Радкова, Creative Energy Hub

desislava@cehub.bg / +359 884 011 564

Related Articles

Back to top button