Да пуснеш детето си в контейнер за смет

Читателите ни алармират за нещо, което виждаме много често. Но разликата в тази история е, че  главното действащо лице е дете.

Ето и писмото:

Здравейте, редовно четем ваши публикации (с интерес) в социалните мрежи. Прави ми впечатление , че сте социално, обществено и морално ангажиран човек към нещата случващи се в града ни, по тази причина си позволявам да отнема от времето ви.
Като това се повтаря периодично, да не говорим, че детето бива пускано като торба в контейнера..

След получаване на сигнала отидохме  и проверихме лично за какво става реч. Затова името на човека подал сигнала ще остане в тайна.

Гледката на  пръв поглед е нормална. Жена рови в контейнера. Очакваме да извади  шише, парче желязо, но се оказва дете.

Свикнали сме да виждаме разни човеци да ровят из контейнерите. Всеки си знае  защо го прави. Но да си пуснеш детето в  съда за боклук като торба,  за  да вади  хартия или  бутилка вече ми идва в повече.

Първо, това дете какво ще запомни и научи? За да  яде  трябва да рови в кофите за смет…. Жалка история.

Второ – заразата, която е  в контейнерите от различните боклуци, ще се предаде на роднините му.  После започва лошото. От човек на човек и епидемия.

Има и  видео(със замъглени лица), което е заснето в Троян на  ул „Симеон Велики“,  на паркинга преди отбивката за бившето ТКЗС.   „Близо до катуна който преди време щяха да бутат…ама не го разбутаха„, пише още  читателя.

Ще подадем жалба до всички институции, които  имат правомощия.

Клипът е замъглен заради детето.

Related Articles

Back to top button