Донка Михайлова благодари на троянските биатлонисти

От името на Община Троян те получиха благодарствени грамоти

Ден след завръщането си троянските биатлонисти- Лора Христова, Лора Радковска, Стефани Йолова и Николай Тодоров, от световното първенство в Швейцария имаха среща с кмета на Община Троян Донка Михайлова.
Тя изрази радостта на троянци от достойното им представяне и вярата, че ги чака добро спортно бъдеще. Поговориха за спортната базата по биатлон в Троян, за бъдещите състезания и за предизвикателствата в училище.
От името на Община Троян те получиха благодарствени грамоти.

Младите надежди на биатлона в Троян изразиха  огромната си благодарност пред репортера на „Троян експрес“  към Българска федерация по биатлон, Министерството на спорта, Община Троян,  и най-вече на хората, които ги подкрепят – родителите им.
Трикратната световна медалистка Милена Тодорова не се завърна в България, а отпътува за Австрия, където е на тренировъчен лагер за предстоящото Световно първенство в Антхолц (Италия), което ще се проведе от 13.02. до 23.02.2020 г. Тя също ще получи такава грамота.
Имахме огромното желание да проведем конферентна връзка в Милена, но там, където се намира в момента, няма добър интернет и не се получи. Но по-късно вечерта се свързахме с нея и успяхме да й зададем няколко въпроса.
Интервюто може да прочетете по долу. Също така може да видите  и видео от срещата.

Related Articles

Back to top button