Не, не така, господа парламентаристи!

Да, ама не! Ние няма да Ви го позволим и това трябва да си го набиете в главите

Една интересна гледна точка  на общинския съветник и любител на природата Николай Тодоров. Темата за строежа на язовир „Черни осъм“. Тази тема е болна  за троянци от години. Те не желаят да се случи този строеж. Троянци  искат природата да се запази. Да остане поне тя чиста и неопетнена.  А вода има, каза инж. Марин Радевски на изминалата сесия на Общинския съвет. Само, че трябва да се поработи за намирането й. И този язовир само ще подложи жителите на село Черни осъм и Троян на по-голям риск.

Снимка: Николай Николов

Но прочетете  поста на г-н Тодоров. Цитираме го без редакция.

По повод поредните щения за строителство на язовир Черни  Осъм, станали мое достояние, първо чрез статията в Троян 21, след това и с поста във ФБ на народните представители г-н Милко Недялков и г-н Васил Антонов, отразяващи отправено от тях питане към министър Аврамова за подновяване строителството на язовир Черни Осъм.
Искам да изразя, първо чрез социалната мрежа моето несъгласие и остър протест към подобни непремерени инициативи, на „нашите уж народни“ представители.
Питам аз на свои ред, като такива обхвата на тяхната клетва, не трябва ли да засяга всички граждани на представляваната от тях общност.
Второ, явно безпардонното отнемане на права от една общност, за да се покрият дефицити в мениджмънта на техните ВиК-та е може би техния модел за развита демокрация ли.
Какво искат все пак те от нас? Те искат повече вода, нали?
Даваме ли им вода? Даваме да!
Те какво я правят за да не им стига, при положение че населението на представляваното от тях население, се е стопило наполовина през последното 10летие? Ами това, което достигне до населените им места по зле поддържания магистрален водопровод, те го разхищават близо 80% по ВиК системите си!!! Тоест спокойно можем да отчетем изпреварващ пред демографския регрес, темп на безхаберие и немарливост в управлението на ВиК сектора.
Пак питам какво искат???
Те, уважаеми троянци, искат още повече вода от нас, за да могат след като я пропилеят по неефективната си водопроводна система, да им стигне!
Ами ако пак не им стигне. Може би ще поискат да вземем да им носим и с кофи може би!!!

Не, не така господа парламентаристи!
Не стига, че за пореден път отрязахте троянска община от ВиК финансиране, като си заделихте 65 мил лева за ВиК, а за нас 0 лева, ами искате да ни съсипете красотите на нашата природа и да подложите на риск нашите хора.
Да ама не, НИЕ ПАК НЯМА ДА ВИ ГО ПОЗВОЛИМ И ТОВА ТРЯБВА ДА СИ ГО НАБИЕТЕ В ГЛАВИТЕ !!!

Source
Николай Тодоров

Related Articles

Back to top button